Bli med i trekningen av elektrisk flytur!
Kronikk

Bli med i trekningen av elektrisk flytur!

Ta imot nyhetsbrev fra Elflyportalen, og gi deg selv muligheten til å være med på en av de første kommersielle elektriske flyturene i Norge!
10.januar 2023 av Frode Berge

Elektrifiseringen av flytrafikken utvikler seg i høyt tempo. Ruten mellom Stavanger og Bergen har en avstand, beliggenhet og passasjergrunnlag som gjør den bortimot ideell for elfly.

Flyselskaper som Widerøe og SAS jobber intenst for å etablere kommersielle elflyruter i løpet av de nærmeste årene. Widerøe kan ha en 11-seter i rutetrafikk allerede i 2026, mens SAS jobber med sikte på å ha en 30-seter i lufta i 2028-2029.

Hvem som viser seg å bli første selskap i lufta med elektrisk flyrute, vet vi ikke med sikkerhet i dag. Poenget her er at uansett hvem dette viser seg å bli, så har du muligheten til å bli med på elektrisk flytur!

Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevene fra Elflyportalen. Da gir du deg selv muligheten til å vinne en tur med en av de første avgangene når den første elflyruten blir etablert.

I tillegg til å få muligheten til å trekke vinnerloddet, vil du da sørge for at du blir jevnlig oppdatert om den rivende utviklingen vi nå opplever innen elektrifisering av luftfarten. Dette er med andre ord et klassisk vinn-vinn-tilbud!

Du kan registrere deg for mottak av nyhetsbrevet ved å gå inn her, eventuelt nederst på denne siden!

Om elflyportalen

Elflyportalen.no er etablert av Start Norge AS for å nå ut med informasjon om elflysatsingen i Norge generelt, og mellom Bergen og Stavanger spesielt. Elflyportalen skal være en kunnskapshub om hva som skjer på området i Norge og internasjonalt, både når det gjelder teknologi og hvordan denne tas i bruk.

Andre liknende nyheter

Illustrasjon: Zunom Aero

Kraftig vekst i elflymarkedet de neste ti årene

NY RAPPORT: Har du hørt om selskaper som Zunum Aero, Yuneec International, PC Aero, Pipistrel, Eviation Aircraft Lilium, Volta Volare og Bye Aerospace…

Anders Forslund og Heart Aerospace opplever økende interesse for elfly, både i Sverige og ellers i verden.

Svensk storsatsing på elfly

Anders Forslund leder det ambisiøse, svenske elflyselskapet Heart Aerospace. Han er klokkeklar på én ting: Med tunge batterier og begrenset rekkevidde…

ES-30 har en rekkevidde på 400 kilometer og kapasitet til å frakte 30 passasjerer.

SAS med store elflyambisjoner

SAS er langt framme i skoene i arbeidet med å redusere klimautslippene fra flyparken sin. Ambisjonene er store både på kort og lang sikt. Et tett sama…